|
|
|
|
|
خوش امدید به انجمن های تخصصی فتوشاپ . شما در حال حاضر در حال مشاهده فروم به عنوان یک مهمان هستید که به شما اجازه دسترسی محدود به نمایش در بحث ها ، و استفاده از امکانات ما داده شده است . با پیوستن به ما به صورت ازاد برای دسترسی به پست ها , پیغام خصوصی به کاربران دیگر (PM), پاسخ به نظر سنجی , مطالب و دسترسی به بسیاری از دیگر امکانات ویژه . ثبت نام سریع , ساده و کاملا رایگان. , پیوستن به انجمن ما برای ثبت نام ! در صورت داشتن هرگونه مشکل در روند ثبت نام و یا ورود به حساب خود ، لطفا تماس بگیرید تماس با ما. |
|
|||||||
| فروشگاه سايت | آپلود عكس | کد رنگها | ثبت نام | لیست کاربران | گروه های دسته جمعی | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به فرم خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
سلام به همگیه دوستان گلم
![]() بالاخره فرصتی پیدا شد تا یه آموزش از آخرین کارم در تاریخ 6\3\89 براتون قرار بدم ! فقط دوستان من کلی و ساده میگم براتون اگر قسمتی رو متوجه نشدید بفرمایید تا توضیح بدم !!! :) وسایل لازم : :neutral: نرم افزار فتوشاپ و تبلت (قلم نوری) اول از همه منابع نور و بازخورد سایه ها رو توی ذهتون تجسم کنید و اونها رو مشخص کنید مثلا من به این شکل برای خودم نشون دادم !!! ![]() مد لایه ی اسکچ رو روی multiply قرار بدهید و یک لایه در زیر لایه ی پری ایجاد کنید و ترکیب رنگتون رو مشخص کنید برای پوست!! در این قسمت تیره ترین رنگ ممکنه در محیط رو روی اون لایه ایجاد کنید و با همون براش معمولی اونو پیاده کنید!! ![]() توی لایه ی جدید رنگ ماهی ها رو میزنیم که من زرد رو انتخاب کردم( زیر همون لایه در لایه ی جدید!) ![]() ![]() پایین تنه ی پری رو هم به همون شکل رنگ آمیزی میکنیم در لایه ی تنه ی اولی× ![]() در این مرحله برای نشون دادن برجستگی های تنه ی پری از تکسچر (بافت) نزدیک به پولک ماهی استفاده کردم! این قسمت سلیقه ای هست!! مد لایه رو روی saturation میگزاریم!! ![]() اینجا برای بدست اومدن یک بک اضافه میکنیم!! کمی هم روی جلبک ها و گیاهان رنگ اضافه میکنیم!! زیاد روی بعد دادن تاکیید نداریم در این قسمت ![]() رنگ base موها رو مثل قسمت های دیگه انتخاب میکنیم و پینت میکنیم با اوپاسیتی 100 و فیل 100 ![]() با سایز براش رو کوچک میکنیم و روی نور های مو کار میکنیم مد براش رو برای نور دادن روی LIGHT میگزاریم! بعضی از دوستان برای نور دهی به دوستان دیگه توصیه میکنن که از Dodge tools استفاده کنند که این به نظر من درست نیست چون به شدت افت کیفیت و بلور و نویز به همراه داره (بیشتر مناسبه رتوش هست) ![]() با تنظیمات و بافت دادن به بک یکم زندگی به محیط آب میدیم که این قسمت توضیح خاصی نداره بیشتر تجربی هست و سلیقه ای !!! ![]() این مرحله آموزش ساخت پولک واسه ی ماهی ها رو میدم توی سند 200 *200 با براش حالت زیر رو میدهیم و اونو از منوی edit>>define brush رفته و ذخیره میکنیم! حالا دکمه ی F5 رو میزنیم تا وارد تنظیمات بشیم و از قسمت brush tip shape <<spacing فاصله ی بین اونها رو مشخص و اگر لازم دیدید در بخش تکسچر میتونید کمی حالت بافتش رو تغییر بدید!! و در لایه ی بالای لایه ی اسکچ اونو روی پوست ماهی هاتون اجرا کنید!! ![]() ![]() در این قسمت با کشیدن دایره ی آبی کمرنگ و رنگ سفید متمرکز در بالای آن حباب هارو ایجاد میکنیم ![]() سپس در این مرحله کمی روی گیاهان دریایی مانور بدید و کم کم اسکچ رو حذف و به جای خطوط از سایه استفاده کنید خسته نباشید!! امیدوارم کمی با این سبک آشنا شده باشید :paint: برای دیدن نتیجه ی نهایی اینجا کلیک کنید موفق باشید :
|
|
|
|
|
| 9 کاربر از پست مفید gilas سپاس کرده اند . |
5 آخرین موضوعات ارسال شده gilas
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
نظرخواهی و گالری | PrinceofCs | 9 | 186 | 07-28-2010 09:42 PM |
|
|
Digital Painting ( نقاشی دیجیتال ) | .:Mr.PSD:. | 6 | 143 | 06-28-2010 12:07 PM |
|
|
نظرخواهی و گالری | Mr.Wondrous | 5 | 56 | 06-28-2010 12:06 PM |
|
|
مباحث پایه ( کار با فتوشاپ ) | gilas | 4 | 82 | 06-23-2010 12:57 AM |
|
|
نظرخواهی و گالری | gilas | 10 | 117 | 06-14-2010 11:44 PM |
|
|
#2 |
|
ممنون گیلاس جان
آموزش خیلی جالبی بود.. کارت درسته.. ![]() موفق باشی..
[ قوانین امضا ] [ Stock Photo] [ قوانین انجمن ] لطفا ابتدا جستجو کنید. Please search at first . Por favor buscar primero. أرجوک إبحث فی البدایة. Bitte Suche zuerst . どうか最初に捜索してください.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید Mr.Seven سپاس کرده است . |
|
|
#3 |
|
سلام
آموزش بس زيبايست ممنون
|
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید A2D3D سپاس کرده است . |
|
|
#4 |
|
سلام دوباره...
عالی...توپ...معرکه... مرسیـــــــ...
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید AhadGraph سپاس کرده است . |
|
|
#5 |
|
ممنون
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید HAdI سپاس کرده است . |
|
|
#6 |
|
خیلییی ممنون ...
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید Mr.Wondrous سپاس کرده است . |
|
|
#7 |
|
عالیه عالیه رنگ آمیزی عالی بود ولی روشن تر می شد بهتر بود
http://forum.iran-ps.com/album.php?u=1483 اسکایپ من : i.mahdavi ای دی لایو من : mrpsd@live.com ای دی کیو کیو من : mrpsd@qq.com شماره موبایل من : 09193840300 جون ایمان مزاحم نشید و خودتونو جای دختر جا نزنید که بده این کارا مرسی ![]() ای دی یاهوی من : mrpsd@yahoo.com ای دی جیمیل من : b.savior@gmail.com وب سایت من : www.pixelstyle.ir وب سایت عاشقانه ی من : www.forlove.ir کاملترین آرشیو تصاویر ملی و مذهبی و ... www.gallery.pixelstyle.ir بقیه رو بدن میذارم ...... ![]() ** اولین دارنده مدرک بین المللی Image Maker) photoshop) در ایران ** |
|
|
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید .:Mr.PSD:. سپاس کرده است . |
![]() |
| برچسب ها |
| آموزش, از, اي, حرفه, دریایی, دیجیتال, سطح, topic, پری, پینتیگ, گیلاس |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
Members who have read this thread : 22
|
|
| 00993355, ali71, amir_golpesar, ArTaBaZ, diamont, estokholm, exotic, golnaghshetavous, Johnny, khanfini, matauo, Microb, mohammadrmm, natasha1358, otuzmaz, جادوگر جوان, raz, S.HIDDEN, sa_1372, shahram, siyanew, v.y.m |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|
|
|
اولین و تخصصیترین انجمن و مرجع فتوشاپ در ایران |
|