|
|
|
|
|
خوش امدید به انجمن های تخصصی فتوشاپ . شما در حال حاضر در حال مشاهده فروم به عنوان یک مهمان هستید که به شما اجازه دسترسی محدود به نمایش در بحث ها ، و استفاده از امکانات ما داده شده است . با پیوستن به ما به صورت ازاد برای دسترسی به پست ها , پیغام خصوصی به کاربران دیگر (PM), پاسخ به نظر سنجی , مطالب و دسترسی به بسیاری از دیگر امکانات ویژه . ثبت نام سریع , ساده و کاملا رایگان. , پیوستن به انجمن ما برای ثبت نام ! در صورت داشتن هرگونه مشکل در روند ثبت نام و یا ورود به حساب خود ، لطفا تماس بگیرید تماس با ما. |
|
|||||||
| فروشگاه سايت | آپلود عكس | کد رنگها | ثبت نام | لیست کاربران | گروه های دسته جمعی | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به فرم خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
پدر عزیزم روزت مبارک!
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز خودم
قبل از هر چیز این روز زیبا رو به تمامی شما عزیزان و تمامی پدر هایی ایرانی و غیر ایرانی تبریک میگم و امیدوارم در زیر سایه پدرانتون بهترین زندگی رو داشته باشید... ![]() خوب گفتم حیف هستش برای این مناسبت کاری نزده باشم البته چون کنکور دارم نتونستم خیلی روش وقت بزارم اما سعیم رو کردم کار با مد زمینه سنتی و تایپو گرافی مدرن هستش 6 ساعت زمان مداوم برده و 110 لایه شده. به خاطر این که بعضی از عزیزان لطف دارن و یه سری از کار های من رو باسه چاپ می دن یه فایل PSD براشون میزام که اون چیزایی کع احتیاج هستش رو بتونید حذف کنید مثل امضا خودم... امیدوارم از کار خوشتون بیاد اگرم نیومد سعد میکنم دفعه بعد بهتر بزنم... ![]() برای دیدن کار بزرگ به PSD مراجعه کنید. روزگار به کامتان،کامتان شیرین باد ![]() لینک دانلود PSD
|
|
|
| 21 کاربر از پست مفید .:Dr.PSD:. سپاس کرده اند . |
5 آخرین موضوعات ارسال شده .:Dr.PSD:.
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
بحث آزاد | .:Dr.PSD:. | 0 | 19 | 08-25-2010 12:02 PM |
|
|
بحث آزاد | mohammadshamose | 16 | 99 | 08-22-2010 11:21 PM |
|
|
Photo Effects & Edit ( افکت و ويرايش تصاویر ) | HAdI | 1 | 48 | 08-17-2010 11:48 PM |
|
|
نظرخواهی و گالری | PrinceofCs | 11 | 178 | 08-15-2010 02:03 AM |
|
|
User Interface ( طراحی کامل ) | .:Mr.PSD:. | 2 | 82 | 08-09-2010 09:29 PM |
|
|
#2 |
|
سلام.
ممنون.کار خوبی شده. فقط اون گنجشک نماد چیه؟
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید HAdI سپاس کرده است . |
|
|
#3 |
|
باسه من یه مفهوم شخصی داره.
اما باسه کار زیباست همین.
|
|
|
| 3 کاربر از پست مفید .:Dr.PSD:. سپاس کرده اند . |
|
|
#4 |
|
خیلی عالیه ، رنگ بندی شیکی هم داره ، خسته نباشید
![]() موفقیت .. !! |
|
|
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید DrSaeed سپاس کرده است . |
|
|
#5 |
|
در پست اول ضمیمه شد
|
|
|
| 6 کاربر از پست مفید .:Dr.PSD:. سپاس کرده اند . |
|
|
#6 |
|
بسیاز زیباست .... موفق باشی
|
|
|
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید microbe-dc سپاس کرده است . |
|
|
#7 |
|
سلام . حيلي ايده قشنگيه . و كار هم عالي پياده شده . طرح دوم خيلي بهتر شده .
تبريك بابت اين همه سليقه .
تکیه بر دیوار کردم خاک بر پشتم نشست دوستی با هر که کردم عاقبت قلبم شکست ![]() ![]() روزگاریست شیطان فریاد می زند: آدم پیدا کنید ، سجده خواهم کرد ! انجمن حضرت مهدی (عج) و بعد از رفتنت ! روزي کــه اميــرکبيــر گريــست من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من، من خودم هستم و یک حس غریب که به صد عشق و هوس می ارزد . |
|
|
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید Ps.Graph سپاس کرده است . |
|
|
#8 |
|
سلام
کار زیبای شده . ولی به نظر من زیاد تایپو رو شلوغ کردی اگه فقط روی پدر بیشتر کار میکردی زیبا تر میشد . با اون شکلی که در اوردی موافق نیستم . رنگ بندی و بک گراند خوبه . موفق باشی |
|
|
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید Marshal سپاس کرده است . |
|
|
#9 |
|
سلام نبی جان ممنون
خوب این پدر عزیزم هستش و من خواستم کبوتر باهاش در بیارم و کبوتر رو از این ساده تر نمی شه در آورد... در کل ممنون.
|
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید .:Dr.PSD:. سپاس کرده است . |
![]() |
| برچسب ها |
| روزت, عزیزم, مبارک, پدر |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
Members who have read this thread : 56
|
|
| .:Dr.PSD:., A2D3D, abbas15, AmIn1412, ArashMetallicA, ashkangunner, aster88, Base _Design, bazack, beheshty, behroz khan, behzadvf, bestmovie, Bgham, BoXeR, Cheap-Service, diamont, fatemyoon, FlashMan, ginguli, golnaghshetavous, hadi2010, hhhhaaaa, koury, Legend, m-ebrahimi, majidsalimi, matauo, mch73, Mehrad, mehrdadka, meshmas, mnbbnm, mohammad003, MOHAMMADix, mohsen, mohsenh2a, mosavi dost, Mr.Seven, Mystery, navidswan, Nodeh3, ش-س-ئ, payam051, polbadman, ramin0077, razzagh, sami47_setam, Silence, simorgh68_g, soltan, tohid5180, victors, White Rabbit, Yalda_63227, yas |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|
|
|
اولین و تخصصیترین انجمن و مرجع فتوشاپ در ایران |
|