|
|
|
|
|
خوش امدید به انجمن های تخصصی فتوشاپ . شما در حال حاضر در حال مشاهده فروم به عنوان یک مهمان هستید که به شما اجازه دسترسی محدود به نمایش در بحث ها ، و استفاده از امکانات ما داده شده است . با پیوستن به ما به صورت ازاد برای دسترسی به پست ها , پیغام خصوصی به کاربران دیگر (PM), پاسخ به نظر سنجی , مطالب و دسترسی به بسیاری از دیگر امکانات ویژه . ثبت نام سریع , ساده و کاملا رایگان. , پیوستن به انجمن ما برای ثبت نام ! در صورت داشتن هرگونه مشکل در روند ثبت نام و یا ورود به حساب خود ، لطفا تماس بگیرید تماس با ما. |
|
|||||||
| فروشگاه سايت | آپلود عكس | کد رنگها | ثبت نام | لیست کاربران | گروه های دسته جمعی | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به فرم خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
سلام به همه دوستان با توجه به این که احسان عزیز منو رو آموزش دادم منم تصمیم گرفتن تا کد نویسی برای صفحات وب این رو اموزش بدم ، امیدوارم مورد توجه شما دوستان قرار بگیرد
البته این آموزش به صورت css3 یا همون web 3 هست که از مغادیر جالبی در اون استفاده کردم . ![]() - ابتدا یک صفحه html باز کرده و قالب css رو با ساختار زیر تنظیم کنید . کد:
a#trans { background: #fff; color: #aa0000; padding: 3px; -webkit-transition: all 1s linear; }
a#trans:hover { background: #220077; color: #fff; }
#trans-nav { list-style-type: none; height: 40px; padding: 0; margin: 0; }
#trans-nav li { float: left; position: relative; padding: 0; line-height: 40px; background: #73CDDC url(nav-bg.png) repeat-x 0 0; }
#trans-nav li:hover { background-position: 0 -40px; }
#trans-nav li a { display: block; padding: 0 15px; color: #fff; text-decoration: none; }
#trans-nav li a:hover { color: #a3f1d7; }
#trans-nav li ul { opacity: 0; position: absolute; left: 0; width: 8em; background: #73CDDC; list-style-type: none; padding: 0; margin: 0; }
#trans-nav li:hover ul { opacity: 1; }
#trans-nav li ul li { float: none; position: static; height: 0; line-height: 0; background: none; }
#trans-nav li:hover ul li { height: 30px; line-height: 30px; }
#trans-nav li ul li a { background: #73CDDC; }
#trans-nav li ul li a:hover { background: #3599AA; }
#trans-nav li { -webkit-transition: all 0.2s; }
#trans-nav li a { -webkit-transition: all 0.5s; }
#trans-nav li ul { -webkit-transition: all 1s; }
#trans-nav li ul li { -webkit-transition: height 0.5s; }
سپس کد زیر را در بخش body قرار دهید : کد:
<ul id="trans-nav">
<li><a href="#">Home</a></li>
<li><a href="#">About</a></li>
<li><a href="#">Products</a>
<ul>
<li><a href="#">Widgets</a></li>
<li><a href="#">Thingamabobs</a></li>
<li><a href="#">Doohickies</a></li>
</ul>
</li>
<li><a href="#">Contact</a></li>
</ul>
دوستان عزیز می توانند سوالات و نظرات خود را در همین صفحه پیگیری و پرسش کنند تا جواب آنها اعمال شود . من دمویی از این رو قرار می دهم تا شما مشاهده نمایید : نمایش تایپیک ساخت منو نمایش دمو به صورت کد شده
http://forum.iran-ps.com/album.php?u=1483 اسکایپ من : i.mahdavi ای دی لایو من : mrpsd@live.com ای دی کیو کیو من : mrpsd@qq.com شماره موبایل من : 09193840300 جون ایمان مزاحم نشید و خودتونو جای دختر جا نزنید که بده این کارا مرسی ![]() ای دی یاهوی من : mrpsd@yahoo.com ای دی جیمیل من : b.savior@gmail.com وب سایت من : www.pixelstyle.ir وب سایت عاشقانه ی من : www.forlove.ir کاملترین آرشیو تصاویر ملی و مذهبی و ... www.gallery.pixelstyle.ir بقیه رو بدن میذارم ...... ![]() ** اولین دارنده مدرک بین المللی Image Maker) photoshop) در ایران ** |
|
|
|
|
5 آخرین موضوعات ارسال شده .:Mr.PSD:.
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
Web Graphics ( طراحی وب ) | .:Mr.PSD:. | 0 | 86 | 07-23-2010 01:14 PM |
|
|
بحث آزاد | .:Mr.PSD:. | 0 | 37 | 03-25-2010 12:48 PM |
|
|
گالری عکس | .:Mr.PSD:. | 0 | 115 | 03-17-2010 10:48 AM |
|
|
كد نويسي وب | Aref | 2 | 247 | 03-08-2010 12:56 PM |
|
|
درخواست ابزار | White Rabbit | 4 | 132 | 03-04-2010 07:06 PM |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
Members who have read this thread : 25
|
|
| .:Dr.PSD:., .:Mr.PSD:., ajax_h, Amenocy, Aref, ArTaBaZ, behyal, Blackdream, Castel_XD, genral, hamednic, mersad, MHM5000, Mohammad King, mohammadshamose, Mr.Seven, mt57, NaserKhan, natasha1358, NINJA, جادوگر جوان, Ps.Graph, Silence, siyanew, zaldron |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|
|
|
اولین و تخصصیترین انجمن و مرجع فتوشاپ در ایران |
|