|
|
|
|
|
خوش امدید به انجمن های تخصصی فتوشاپ . شما در حال حاضر در حال مشاهده فروم به عنوان یک مهمان هستید که به شما اجازه دسترسی محدود به نمایش در بحث ها ، و استفاده از امکانات ما داده شده است . با پیوستن به ما به صورت ازاد برای دسترسی به پست ها , پیغام خصوصی به کاربران دیگر (PM), پاسخ به نظر سنجی , مطالب و دسترسی به بسیاری از دیگر امکانات ویژه . ثبت نام سریع , ساده و کاملا رایگان. , پیوستن به انجمن ما برای ثبت نام ! در صورت داشتن هرگونه مشکل در روند ثبت نام و یا ورود به حساب خود ، لطفا تماس بگیرید تماس با ما. |
|
|||||||
| فروشگاه سايت | آپلود عكس | کد رنگها | لیست کاربران | گروه های دسته جمعی | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به فرم خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
سلام
شاید خیلی وقتا شده که نیاز به یک آسمان زیبا و ابرهاي زیبا براي زدن کاري داشته باشید. اما یا عکسی در دسترستون نبوده یا کیفیت اون پایین بوده. با روشی که دراین آموزش یاد می گیرید می تونید یک آسمان زیبا همراه با ابرهاي اون رو ایجاد کنید. ![]()
[ قوانین امضا ] [ Stock Photo] [ قوانین انجمن ] لطفا ابتدا جستجو کنید. Please search at first . Por favor buscar primero. أرجوک إبحث فی البدایة. Bitte Suche zuerst . どうか最初に捜索してください.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
| 10 کاربر از پست مفید Mr.Seven سپاس کرده اند . |
5 آخرین موضوعات ارسال شده Mr.Seven
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
User Interface ( طراحی کامل ) | Mr.Seven | 0 | 6 | 09-08-2010 09:31 AM |
|
|
Special Effects ( افکت رویایی - آبستراک ) | Mr.Seven | 0 | 19 | 09-07-2010 01:15 PM |
|
|
Text Effects (افکت متن ) | sami47_setam | 2 | 36 | 09-07-2010 10:40 AM |
|
|
نظرخواهی و گالری | ArTaBaZ | 11 | 63 | 09-06-2010 01:34 PM |
|
|
Vector ( وکتور - برداری ) | Mr.Seven | 0 | 7 | 09-06-2010 08:26 AM |
|
|
#2 |
|
مرسی اتفاقا من از این روش برای کار های با حجم بالا مثلا برای طراحی اتوبوس های شهر خودمون استفاده کردم ، این رو برای شیشه ها کار کردم
کار جالبی بود و مرسی که گذاشتی
http://forum.iran-ps.com/album.php?u=1483 اسکایپ من : i.mahdavi ای دی لایو من : mrpsd@live.com ای دی کیو کیو من : mrpsd@qq.com شماره موبایل من : 09193840300 جون ایمان مزاحم نشید و خودتونو جای دختر جا نزنید که بده این کارا مرسی ![]() ای دی یاهوی من : mrpsd@yahoo.com ای دی جیمیل من : b.savior@gmail.com وب سایت من : www.pixelstyle.ir وب سایت عاشقانه ی من : www.forlove.ir کاملترین آرشیو تصاویر ملی و مذهبی و ... www.gallery.pixelstyle.ir بقیه رو بدن میذارم ...... ![]() ** اولین دارنده مدرک بین المللی Image Maker) photoshop) در ایران ** |
|
|
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید .:Mr.PSD:. سپاس کرده است . |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
Members who have read this thread : 48
|
|
| .:Dr.PSD:., .:Mr.PSD:., A.bahmani, A2D3D, abdolah, ajax_h, ali09, anne sherly, ArTaBaZ, bazack, cyber, EA69, exotic, genral, golnaghshetavous, H.R.S, HAdI, hadi2010, Hamid88, hamid_beckham, iraks, Johnny, kasra_xox, krmahdi, matauo, mch73, mehran_286, Mr.Seven, NaserKhan, natasha1358, NINJA, otuzmaz, جادوگر جوان, parhizkar, pdfbank, pixel_1500, roma7760, sahari, sa_1372, smfr, soltan, souirose, subtitle, فطرس, v.y.m, White Rabbit, yamakazi_ir_1, yas |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|
|
|
اولین و تخصصیترین انجمن و مرجع فتوشاپ در ایران |
|