|
|
|
|
|
خوش امدید به انجمن های تخصصی فتوشاپ . شما در حال حاضر در حال مشاهده فروم به عنوان یک مهمان هستید که به شما اجازه دسترسی محدود به نمایش در بحث ها ، و استفاده از امکانات ما داده شده است . با پیوستن به ما به صورت ازاد برای دسترسی به پست ها , پیغام خصوصی به کاربران دیگر (PM), پاسخ به نظر سنجی , مطالب و دسترسی به بسیاری از دیگر امکانات ویژه . ثبت نام سریع , ساده و کاملا رایگان. , پیوستن به انجمن ما برای ثبت نام ! در صورت داشتن هرگونه مشکل در روند ثبت نام و یا ورود به حساب خود ، لطفا تماس بگیرید تماس با ما. |
|
|||||||
| فروشگاه سايت | آپلود عكس | کد رنگها | لیست کاربران | گروه های دسته جمعی | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به فرم خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#11 |
|
سلامـــ...
منم با نظر دوستان موافقم... من کلا" با شکلکهای عجق وجق حال میکنم... مثل اینایی که چشماشون ورقلمبیده!!! ![]() خیلی باحالن...
|
|
|
|
#12 |
|
سلام
این شکلک های که جدیدن گذاشته اید بنظرم خیلی عادی وبرای سایت خیلی سبک هستند و شکلک های قبلی مناسبتر بودند |
|
|
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید roma7760 سپاس کرده است . |
|
|
#13 |
|
منم موافق اینا که الان هست خوب نیستن اینا که اینجا گذاشتم نانازن ایشالا تغییر می دیم.
|
|
|
|
|
#14 |
|
به نظر من این شکلک هایی که به تازگی گذاشتین اصلا خوب نیستند و نیاز به تغییر داره
البته به نظر من |
|
|
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید ArTaBaZ سپاس کرده است . |
|
|
#15 |
|
سلام
دوستان ممنونم ایشالله باز روشون کار میکنیم پک کاملشو Mystery عزیزم داده با تیم یه هماهنگی میکنیم و ردیف میشه موفق باشید ...
|
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید A2D3D سپاس کرده است . |
|
|
#16 |
|
سلام
دوستان شکلک هارو تغییر دادیم ایشالله که کاربران راضی باشن این چندتاش : ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
| 4 کاربر از پست مفید A2D3D سپاس کرده اند . |
|
|
#17 |
|
ایول !!
اینا بهترین شکلکایی هستند که من تا حالا دیدم ... مرسییییییییییی ...
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید Mr.Wondrous سپاس کرده است . |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
Members who have read this thread : 20
|
|
| .:Dr.PSD:., A2D3D, AhadGraph, Aref, ArTaBaZ, Castel_XD, Cheap-Service, FlashMan, golnaghshetavous, javadmagic, lina, matauo, mohammadshamose, Mr.Seven, Mr.Wondrous, Mystery, Ps.Graph, roma7760, فطرس, White Rabbit |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|
|
|
اولین و تخصصیترین انجمن و مرجع فتوشاپ در ایران |
|