|
|
|
|
|
خوش امدید به انجمن های تخصصی فتوشاپ . شما در حال حاضر در حال مشاهده فروم به عنوان یک مهمان هستید که به شما اجازه دسترسی محدود به نمایش در بحث ها ، و استفاده از امکانات ما داده شده است . با پیوستن به ما به صورت ازاد برای دسترسی به پست ها , پیغام خصوصی به کاربران دیگر (PM), پاسخ به نظر سنجی , مطالب و دسترسی به بسیاری از دیگر امکانات ویژه . ثبت نام سریع , ساده و کاملا رایگان. , پیوستن به انجمن ما برای ثبت نام ! در صورت داشتن هرگونه مشکل در روند ثبت نام و یا ورود به حساب خود ، لطفا تماس بگیرید تماس با ما. |
|
|||||||
| فروشگاه سايت | آپلود عكس | کد رنگها | لیست کاربران | گروه های دسته جمعی | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به فرم خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
سلام
ایام فاطمیه رو به تمامی دوستان تسلیت عرض میکنم . منم به نوبه خودم یه طرح ناقابل برای ایام فاطمیه طراحی کردم . خوشحال میشم دوستان نظرات خود شونو در مورد این طرح بیان کنند ![]() سایز : 1280X1024 لینک اصلی طرح :http://up.iranblog.com/Files/ab7f8e47303c42cbad91.JPG با تشکر |
|
|
|
|
| 15 کاربر از پست مفید Marshal سپاس کرده اند . |
5 آخرین موضوعات ارسال شده Marshal
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
بحث آزاد | roma7760 | 2 | 24 | 09-05-2010 06:12 PM |
|
|
Stock Photo | Marshal | 0 | 19 | 08-19-2010 02:10 PM |
|
|
Stock Photo | Marshal | 0 | 14 | 08-19-2010 02:00 PM |
|
|
Stock Photo | Marshal | 0 | 16 | 08-19-2010 01:31 PM |
|
|
Stock Photo | Marshal | 0 | 10 | 08-19-2010 12:09 PM |
|
|
#2 |
|
تبریک میگم نبی جان
|
|
|
| 2 کاربر از پست مفید White Rabbit سپاس کرده اند . |
|
|
#3 |
|
دستت درد نکنه خیلی قشنگ شده
|
|
|
|
|
| 3 کاربر از پست مفید microbe-dc سپاس کرده اند . |
|
|
#4 |
|
نبي جان خيلي زيبا شده.
كلمه فاطمه را كه خودت در آوردي؟؟
|
|
| 3 کاربر از پست مفید HAdI سپاس کرده اند . |
|
|
#5 |
|
سلام
كارت خيلي خوبه برادر عزيز برآمدگي كه به متن تايپو دادي زياد به نظرم جالب نشده اما طرح و رنگ بندي عاليه موفق باشي ...
|
|
|
| 3 کاربر از پست مفید A2D3D سپاس کرده اند . |
|
|
#6 |
|
خیلی قشنگ شده، مخصوصاً رنگ بندی و بگگراندش
|
|
|
|
|
| 3 کاربر از پست مفید cdp سپاس کرده اند . |
|
|
#7 | |
|
نقل قول:
![]() نظرم دقیقا همین بود... با آرزوی سلامتی...
|
|
| 3 کاربر از پست مفید AhadGraph سپاس کرده اند . |
|
|
#8 |
|
سلام
با تشکر از تمامی دوستانی که نظر دادن . تایپو کار من نیست . ولی اون بگراندو خودم درست کردم . محمد جان گفتن با اون برآمدگی موافق نیستم ولی من از این برآمدگی خیلی خوشم اومده چون یه حالت برجستگی به خودش گرفته به نظر من که طرح را زیبا تر کرده منم سعی کردم که حالت طبیعی داشته باشه حالا نمیدونم تا چه حدی موفق بودم. |
|
|
|
|
| 5 کاربر از پست مفید Marshal سپاس کرده اند . |
|
|
#9 |
|
طرح زیبایی زدی مارشال جان..
فقط به نظرم اگه به تایپو کمی سایه بدی ( سایه رو بیشتر کنی ) جالبتر میشه..
[ قوانین امضا ] [ Stock Photo] [ قوانین انجمن ] لطفا ابتدا جستجو کنید. Please search at first . Por favor buscar primero. أرجوک إبحث فی البدایة. Bitte Suche zuerst . どうか最初に捜索してください.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
| 2 کاربر از پست مفید Mr.Seven سپاس کرده اند . |
|
|
#10 |
|
با سلام و خسته نباشید خدمت دوست گلمممممم
![]() امیدوارم که حالت خوب باشه نبی جان. پس زمینه ی طرحت رو خیلی دوست دارم.ظریف.زیبا و به همراه رنگ بندی عالی طراحی شده. شعر سمت چپ, پایین تاپیو گرافی; خیلی قشنگه و زیبا نوشته شده. کار خیلی خیلی زیبایی شده... |
|
|
|
|
| 3 کاربر از پست مفید majidsalimi سپاس کرده اند . |
![]() |
| برچسب ها |
| «س», الزَّهرَاءِ, فَاطِمَةَ, يَا |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
Members who have read this thread : 27
|
|
| 00993355, A2D3D, akbar bagernejad, beheshty, emo_barbi, esb1982, farda7523, fatemyoon, Legend, leila8260@yahoo.com, Loyal, Marshal, matauo, mehdo, Mehrad, MHM5000, mosavi dost, Mystery, Pica King, ramin0077, razzagh, RezaFH, rozseiah, Silence, مریم 251, White Rabbit, wqw |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|
|
|
اولین و تخصصیترین انجمن و مرجع فتوشاپ در ایران |
|